μεσοθεραπεία με ενεργα συστατικά (SUIT PRO)

Η φροντίδα του σώματος είναι πραγματικά τέχνη και χρειάζεται ακρίβεια και γνώσεις σε βάθος, για να αντιμετωπιστεί κάθε ξεχωριστή ανάγκη. Η K-Surgery δημιούργησε μια μέθοδος που προσφέρει ένα διαφοροποιημένο πρωτόκολλο για τη θεραπεία κάθε αισθητικής ατέλειας. Το SUIT PRO είναι ένα σύστημα που προσφέρει πολλές επιλογές, με εύκολα εφαρμόσιμα πρωτόκολλα. Για να βελτιστοποιήσουν τις επαγγελματικές θεραπείες και να αντιμετωπίσουν διαφορετικές ανάγκες του σώματος, η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας επέλεξε 3 συγκεκριμένες περιοχές του σώματος.

1 συνεδρία: 45 €
8 συνεδρίες: 280 €
Διάρκεια: 45 λεπτά

Ξεκινώντας από την κορυφή βρίσκουμε την περιοχή ΜΠΡΑΤΣΑ & ΣΤΗΘΟΣ, ΓΟΦΟΙ & ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ &ΓΛΟΥΤΟΙ. Οπότε ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σώματος , συνδυάζουμε τα παρακάτω ενεργά συστατικά.

Περιέχει κισσό, εσιτίνη ή ασεκίνη &VBE
To Drain είναι ένα μείγμα εκχυλισμάτων, τέλειο για την θεραπεία της φλεβικής ανεπάρκεια και της κυτταρίτιδας, καθώς έχει εξαιρετικές αποστραγγιστικές ιδιότητες. Ο συνδυασμός των δράσεων ενεργών συστατικών του διεγείρει τη μικροκυκλοφορία του αίματος μειώνοντας το πρήξιμο και τη βαρύτητα των ποδιών. Προστατεύει επίσης τα αιμοφόρα αγγεία και έχει καθοριστικό ρόλο στην καταπολέμηση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας. Περιέχει VBE (βανιλλυλο Βουτυλαιθέρα) διπλής μικροσκοπικής δράσης που παράγει τοπική αίσθηση θέρμανσης και ενεργοποιεί το μεταβολισμό του λίπους.

Περιέχει καφεΐνη και νιοσώματα ρουσκο & VBE
Περιέχει νιοσώματα με καφεΐνη και ρουσκο. Αυτά τα δυο μόρια συνεργάζονται για να διεγείρουν τη διαδικασία αποστράγγισης και να ξεφορτωθούν τα στάσιμα υγρά καθώς και να αυξήσουν την παραγωγή κυκλικής μονοφωσφορικής αδενοσίνης στα λιποκύτταρα , προσφέροντας λιπολυτικές ιδιότητες. Ο ρούσκος περιέχει στερεοειδείς σαπωνίνες οι οποίες επιδεικνύουν τροφικές και προστατευτικές ιδιότητες στο επίπεδο των αιμοφόρων αγγείων και τονώνουν σημαντικά τα τοιχώματα τους με αποτέλεσμα να υπάρχει εμφανή βελτίωση της περιφερειακής μικροκυκλοφορίας, καθώς και VBE διπλής μικροσκοπικής δράσης που παράγει τοπική αίσθηση θέρμανσης και ενεργοποιεί το μεταβολισμό του λίπους.

Περιέχει οργανικό ιώδιο (χωρίς ενεργά συστατικά που μοιάζουν με ορμόνες) και ξινό πορτοκάλι
Τα ενεργά συστατικά που περιέχονται στο Cellstrong συνεργάζονται για την πρόληψη και τη θεραπεία της τοπικής λιποδυστροφίας. Το αποκλειστικό μόριο μόριο οργανικού ιωδίου εξαγνίζει έτσι ώστε να μην περιέχει καθόλου ελεύθερο ιώδιο, καθιστώντας το ασφαλές και αποτελεσματικό. Ο μηχανισμός δράσης του Cellstrong συνιστάται στη διέγερση της λιπόλυσης και στη σταδιακή μείωση του ενδιάμεσου οιδήματος, οδηγώντας σε μία ορατή βελτίωση της ενδιαφερόμενης περιοχής. Περιέχει VBE (βανιλλυλο Βουτυλαιθέρα) διπλής μικροσκοπικής δράσης που παράγει τοπική αίσθηση θέρμανσης και ενεργοποιεί το μεταβολισμό του λίπους.

σχετικές θεραπείες

Λεμφικό-Θεραπευτικό Μασάζ

Ultratone (παθητική γυμναστική)

Θαλασσοθεραπεία

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το επόμενο σας ραντεβού!