Καλώς ήρθατε στο Golden Life, στο σύγχρονο κέντρο αισθητικής όπου η ομορφιά και η περιποίηση γίνονται μια μοναδική εμπειρία.​

About
Golden Life
& Spa

about us

Στο νέο μας ανακαινισμένο και πολυτελή χώρο στο Χαλάνδρι, θα βρείτε ένα μικρό παράδεισο αναζωογόνησης και ξεκούρασης που θα αλλάξει την καθημερινότητά σας. Μια εξειδικευμένη ομάδα αισθητικών σας περιμένει για να σας προσφέρει όλες τις προηγμένες τεχνολογικά θεραπείες προσώπου & σώματος, ειδικό τμήμα spa και πρωτοποριακά προγράμματα χαλάρωσης, ευεξίας και ομορφιάς.

Το κέντρο αισθητικής Golden Life ιδρύθηκε το 1995 στο Χαλάνδρι και από τότε προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, ακολουθώντας τις παγκόσμιες τάσεις στον χώρο της ομορφιάς.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά την άρτια καταρτισμένη ομάδα μας από πτυχιούχους αισθητικούς με πολυετή εμπειρία, να ενημερωθείτε για τις θεραπείες και τα προγράμματά μας και φυσικά να δείτε τον χώρο μας… Ζεστή ατμόσφαιρα που θα σας χαλαρώσει από τα πρώτα λεπτά και ο πιο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός, που σας εγγυάται εξαιρετικά αποτελέσματα στην περιποίηση προσώπου, σώματος και άκρων.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα με Παρασκευή

10πμ – 8μμ

Σάββατο

10πμ – 3μμ
(κατόπιν ραντεβού)

Τηλεφωνήστε μας:

210-6892061, 210-6800592

Επισκεφτείτε μας:

Λ. Πεντέλης 77-79
Χαλάνδρι 15233, 2ος όροφος
210-6892061

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το επόμενο σας ραντεβού!