Θεραπείες

προσώπου

καθαρισμός προσώπου

Ο καθαρισμός προσώπου είναι από τις σημαντικότερες θεραπείες της αισθητικής και το πρώτο βήμα για τη σωστή φροντίδα του δέρματος. Όπως συστήνουν οι ειδικοί, ο καθαρισμός πρωί και βράδυ είναι απαραίτητος για την καταπολέμηση της γήρανσης της επιδερμίδας.

Στο Golden Life ο καθαρισμός προσώπου γίνεται από τους έμπειρους αισθητικούς μας και με τα κατάλληλα προϊόντα που ταιριάζουν σε κάθε ξεχωριστό τύπο δέρματος. Στόχος είναι να απομακρυνθούν το σμήγμα, οι ρύποι και τα νεκρά κύτταρα, ώστε να διευκολυνθεί η ανανέωση των κυττάρων, μια διαδικασία πολύ σημαντική για υγιή, καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα. Επίσης με τον καθαρισμό γίνεται η κατάλληλη προετοιμασία για οποιαδήποτε θεραπεία ακολουθήσει.

Βαθύς καθαρισμός

Δερμοαπόξεση

Θεραπείες Ακμής - Ουλών - Πανάδων

Ταλαιπωρήστε από την ακμή και θέλετε επιτέλους να απαλλαγείτε από σπυράκια, στίγματα και ερεθισμό; Έχετε ουλές από ακμή, έγκαυμα ή χειρουργικές ουλές και θέλετε να ξαναδείτε το δέρμα σας υγιές και με ομοιόμορφη υφή; Εμφανίζετε πανάδες, κηλίδες και δυσχρωμίες δέρματος και θέλετε να ανακτήσετε τη λαμπερή χροιά της επιδερμίδας σας; Στο κέντρο αισθητικής Golden Life σας προτείνουν τις πιο σύγχρονες μεθόδους θεραπείας για τις ξεχωριστές ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Οξέα φρούτων

Φυτοπήλινγκ

Λεύκανση

Θεραπείες Ανάπλασης

Ένα λαμπερό, υγιές και νεανικό δέρμα είναι η επιθυμία κάθε γυναίκας… αλλά η ηλικία δεν είναι ο μόνος εχθρός της. Η ηλιακή ακτινοβολία, η μόλυνση του περιβάλλοντος, η έλλειψη κατάλληλης φροντίδας και η κακή διατροφή είναι μερικοί από τους λόγους που προκαλούν φθορά στην επιδερμίδα. Με εξειδικευμένες θεραπείες ανάπλασης σας προσφέρουμε έναν σίγουρο και αποτελεσματικό σύμμαχο ενάντια στον χρόνο και στους εξωγενείς παράγοντες. Είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και τους πιο ευαίσθητους και συμβάλλουν αποτελεσματικά στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας, βοηθώντας τη να ανακτήσει τη νεανική της όψη.

RF (ραδιοσυχνότητες)

Micromeso Roller

Υπέρηχος (LDM-SONOSKIN)

Θεραπείες Ενυδάτωσης

Περίπου τα 2/3 του ανθρώπινου σώµατος αποτελείται από νερό. Στους άνδρες, το νερό ενυπάρχει σε ποσοστό 60-65% και στις γυναίκες σε ποσοστό 50-60%. Η υγιής επιδερμίδα περιέχει 70% νερό στις βαθύτερες στιβάδες και 15% στις πιο επιφανειακές. Με την πάροδο του χρόνου, το ποσοστό αυτό μειώνεται σημαντικά. Αν λοιπόν νιώθετε την επιδερμίδα σας αφυδατωμένη και ξηρή και συχνά την ενοχλητική αίσθηση τραβήγματος και φαγούρας, ελάτε στο σύγχρονο κέντρο αισθητικής Golden Life στο Χαλάνδρι για να σας προτείνουμε την εξειδικευμένη θεραπεία που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες της δικής επιδερμίδας.

Θεραπεία Βιταμίνης Α

Signature Facelift Vitamin C

Rejuvenation Neogel treatment

Βλεφαρίδες

Lash lift

Brow lift

Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία ξεκίνησε από τον Γάλλο Dr. Michel Pistor to 1987, από το 1987 όμως χρησιμοποιείται στην Ιατρική σε πολλές ειδικότητες και ειδικά στον τομέα της Αισθητικής. Η Μεσοθεραπεία Προσώπου είναι μια ευρέως διαδεδομένη, αποτελεσματική και ασφαλής τεχνική αναζωογόνησης και ανάπλασης του δέρματος. Στόχος της είναι να προσφέρει φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό πρόσωπο, βοηθάει στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος. Η μεσοθεραπεία χρησιμοποιείται για την βελτίωση την υφής του δέρματος, των ρυτίδων, των ουλών, τόνωση της επιδερμίδας κ.α

Mε derma pen

Mε υπέρηχο και ενεργά συστατικά

to the top

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το επόμενο σας ραντεβού!