Μεσοθεραπεία με υπέρηχο και ενεργά συστατικά

Τα ACTIVES είναι στοιχεία τα οποία επιτρέπουν τη διέλευση της μίας και μοναδικής δραστικής ουσίας που περιέχουν , στον κυτταρικό χώρο. Αυτό επιτυγχάνεται ,μέσω των διαμεμβρανιών διαύλων ενός ελαίου το οποίο μοιάζει σε συσταση με τον φυσικό υδρολιπιδικό μανδύα της επιδερμίδας όπου λειτουργεί ως φορέας του ενεργού συστατικού.

Πρόκειται για 100% ασφαλή για την υγεία βιοτεχνολογικά σκευάσματα, τα οποία εκμεταλλεύονται φυσικούς παράγοντες συντήρησης που έχουν έγκριση για χρήση σε τρόφιμα, όπως: βακτηριοκτόνα, φυσικούς γαλακτοποιητές, άοσμες ουσίες που χρησιμοποιούνται ευρέως με συνδετικές και ελαστικές ιδιότητες

1 συνεδρία: 55 €
4 συνεδρίες:160 €
Διάρκεια: 60 λεπτά

Εξαιρετική θεραπεία για ώριμα δέρματα ικανή να τονώσει το κολλαγόνο και την ελαστίνη. Οι ισοφλαβόνες σόγιας που περιέχονται και έχουν διεξαχθεί από πιστοποιημένη βιολογική σόγια, λειτουργούν ως βοηθοί στην επαναδημιουργία κυτταρικής δομής.

Θεραπεία με ειδικά επεξεργασμένο υαλουρονικό οξύ, με υδροφιλικά και λιποφιλικά χαρακτηριστικά, σχεδιασμένη για να δώσει πραγματική ενυδάτωση στον ιστό και να μειώσει τις ρυτίδες έκφρασης. σόγια, λειτουργούν ως βοηθοί στην επαναδημιουργία κυτταρικής δομής.

σχετικές θεραπείες

Micromeso Roller

Υπέρηχος (LDM-SONOSKIN)

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το επόμενο σας ραντεβού!